Hvordan indmelder jeg mig?

Hvis du har fået lyst til at være sponsor for et barn gennem Den Danske Hjælpefond, kan du udfylde og sende vores kontaktformular.

Du er velkommen til at skrive specielle ønsker til os, og vi vil prøve at opfylde dine ønsker så godt som muligt.

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi forslag og oplysninger med foto om den elev, vi har udvalgt til dig.

Hvis du hellere selv vil vælge din elev, kan du gå ind på siden med "Sponsorbørn" og skrive det pågældende barn på kontaktformularen, så sørger vi for, at du bliver sponsor for netop det barn, du har valgt.


Hvad koster det

Din betaling til de fleste af vore sponsorbørn er 55 kr. eller 135 kr. pr. måned. For 55 kr. om måneden kan et barn i Indien gå i skole og få skoleuniform, bøger og en julegave. For 135 kr. kan et barn derudover få kost og logi på skolen.

Hvis du ikke ønsker at blive sponsor for et bestemt barn, kan du blot tegne medlemskab, og du vil da modtage nyhedsbreve m.v. med informationer om vores arbejde. Et personligt medlemskab koster 75 kr. årligt, og et familiemedlemskab 150 kr. årligt.
 

 

 Hjælp til medicin


Også enkelt donationer er meget velkomne, da der altid er behov for ekstra hjælp i de lande, vi arbejder i.

Vi har fra 2010 sat en lille pulje penge til side til hjælp til medicinudgifter, hvis en elev bliver syg. Du er som sponsor meget velkommen til at give et beløb specielt til dette formål, så det er muligt at yde hjælp, når det er nødvendigt.

 

 


Den Danske Hjælpefond
c/o Advokatfirmaet Egholm, Ryesgade 9b,1., 8000 Aarhus C..
Tlf. 26481646
Email: kontakt@dendanskehjaelpefond.dk
test

Til forside